2. advents gadget goodiebag – Lækker lydpakke fra Jabra

by Elektronista 07/12/2017 at 22:03
Comments Off on 2. advents gadget goodiebag – Lækker lydpakke fra Jabra

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du er mere end velkommen til at tilmelde dig Elektronista Insider listen lige her. 

Julens komme skal fejres, og det gør vi med Elektronistas brag af en adventskonkurrence. Hver søndag op til jul har vi fede gadget-præmier på højkant. Her 2. søndag i advent kan du vinde en fantastisk lyd-goodiebag fra Jabra. Den har en samlet værdi af DKK 3.397 kroner og består af hele 3 lækre, trådløse hovedtelefoner:

  • 1 stk. Jabra Elite Sport (værdi DKK 1.999)
  • 1 stk. Jabra Elite 25e (værdi DKK 599)
  • 1 stk. Jabra Move (værdi DKK 799)

Jabra Elite Sport er blandt markedets bedste og mest teknisk advancerede in ear-hovedtelefoner. Bliver du den heldige vinder, kan du nyde løbeturen med din yndlingsmusik eller -lydbog i ørene uden at blive forstyrret af irriterende ledningkaos. Ørepropperne kan tilpasses, så du heller ikke behøver at bekymre dig om, om de falder ud af dine ører.

De er også perfekte til opkald. Baggrundsstøjen bliver filtreret fra, så folk i den anden ende faktisk kan høre, hvad du siger, selvom der er larm, hvor du er. Der er batteri til 4,5 timers opkald og musik, og et ladeetui giver dig strøm nok til i hele 13,5 timers brug i alt.

Hovedtelefonerne kan kobles op med Jabra Sport Life App’en, så du kan monitorere dig selv og få skræddersyede tips til din træning.

Goodiebag’ens supercool indslag er Jabra Move over ear-hovedtelefoner. De er udført i et enkelt, skandinavisk design og er perfekte til dig, der vil have god lyd og samtidig en lækker accessory.

Hovedtelefonerne er ultralette og behagelige at have på. De er nemme at betjene, og musik og opkald kan kontrolleres direkte på hovedtelefonerne. Med 8 timers musik-batteritid og 12 timers standbytid, er der masser timers brug til dig, der er meget på farten.

Og der er mere i goodiebag’en! Nemlig et par trådløse Jabra Elite 25 e – et par supergode in ear-hovedtelefoner med en batterilevetid på helt op til 18 timer.

Mikrofonen er rigtig godt beskyttet, og lydkvaliteten, når du taler i telefon, er supergod i al slags vejr. En nakkebøjle i gennemtænkt design, gør at det er behageligt at bruge Jabra Elite 25e hele dagen.

Vil du blive den heldige vinder af de lækre Jabra-hovedtelefoner, skal du skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvornår du allerhelst vil bruge dine Jabra-hovedtelefoner. Vinder du, kan du beholde alle 3 hovedtelefoner selv eller forkæle en ven, der også er vild med god lyd, godt design og lækre gadgets.

Konkurrencen løber indtil søndag d. 17. december 2017. Vinderen får direkte besked.

Indlægget 2. advents gadget goodiebag – Lækker lydpakke fra Jabra blev vist første gang den ELEKTRONISTA.